Thursday, 3 March 2011

fire drill training...

yaww......bru pas blk dr fire drill training at my hostel....
KELEBIHAN FireDrill : USPOT dah LAJU sebab dah AUTO RESET apabila BLACKOUT...ngeh2....
tp kan de la sorg hamba Allah ni yg xreti bhse....dia x faham yg this training actually give advantages to her life...sekurang2nye kalau de kebakaran yg sebenar2 terjadi, x la korang kekok n x tau pe nk uat......
kesian kat kawan aku, aisyah as pengarah aktiviti ni....dia g sound kat inbox fb si ecah.....
 dia kate: jgn harap aku nk RESPECT ape yg terjadi tadi!!!!!! ~ btl2 bodoh...senggal !!!­ ­
npe dia ckp cam tu???? so kteorg yg jd sukarelawan mlm td assume yg aktiviti ni mengganggu die nk tido......ye la...kol 2 pg kan..... padahal x la lame sgt....setengah jam je kot....ade otak letak kat lutut......
after this klu kebakaran btl2 trjadi, ko tido la kat bilik ko tu smpai lebam!!!! siyes aku marah....kesian si ecah.....sabar ye ecah....



No comments: