Tuesday, 3 May 2011

Bangun exam lewat....."cam ne nak buat ni?!!!"

"OoooeeMmGiiieeeee!!! cam ne ni? aku dah terlambat nak g exam!!!" (terjerit macam beruk sebab cuak gila)
ha.....amek ko.....baru ko tahu kan langit tu tinggi ke rendah bila ko terbangun lewat time exam. nak-nak lak kalau time tu exam final, yang carry mark korang pun cam hampeh je kan.... pe korang patut buat kalau korang kene cam tu??? wawawawawa........aku nak gelakkan korang dulu.


rilex bro....tak payah ko nak nangis-nangis bagai....ko g pusat kesihatan universiti korang @ klinik-klinik berhampiran, g mintak MC....hahahahahaha....setel keje....then time tu gak korang dengan berani & 'gentleman'nya (even korang tu ladies) g jumpa lecturer dengan muka berpenyakit korang tu, g serahkan surat MC yang original ke lecturer kesayangan korang........insyaallah setel keje....then nanti lecturer tu akan mintak no.fon sebab mudah untuk dia contact korang tuk buat exam tu.....


chill beb.....tak payah korang nak risau-risau kalau korang terbangun lewat time exam..gopoh-gapah, kelam-kabut time tu gak nak g dewan, padahal korang dah lewat 1 jam..daripada korang jawab exam dengan hati yang tak tenang, kena bebel-bebel dengan lecturer, malu dengan member-member seangkatan, better korang g jumpa doktor, mintak MC......don't worry....korang still boleh amik exam tu...lecturer kat malaysia ni kan berhati mulia....insyaallah...mereka bantu...... tapi after this korang jangan la sengaja bangun lewat @ sengaja amek MC kat klinik semata-mata nak postpone exam...memang mintak penyepak ar kan...... aku cadangkan benda ni in case terjadi hal-hal yang tak diingini eg. korang bangun lewat sebab stay up kan....muahahahahaha.....







***aku share benda ni sebab baru terjadi pada sorang member aku yang memang dah cuak gaban bila dia bangun lewat exam final.......aku gelakkan dia guling-guling....jahat tak???

4 comments:

cik zaza said...

pergh!.. sangat selamba kalau aku dapat buat macam tu..haha..

izzati said...

selambe kan???? ko try buat, then konpom orang len ikut....ngeh3.....member aku dah buat wei....tenang je die buat exam sorang2....

cik zaza said...

kalo bab buat exam sorg2 tu aku rasa mmg ada ketenangan. tp tak tenangnya bila org dah habis tapi ko tak hbs2 lg..huhu..tu lg tension babe..

izzati said...

hahahahaha...best ape.....ko blh brlagak kat org yg ko x abes exam lg...ko leh brlagak yg ko pelajar cemerlang sbb holiday plg lmbt antara kwn2 ko.....muahahahahaha...