Sunday, 18 September 2011

~silap hari~

tepat jam 6.45 pagi. aku tergopoh-gapah bangun tido sebab kelas kol 8 pagi. siap mndi n solat subuh sume, aku nak g iron baju....then rumate aku tanye, "ko nak g mane hari ni??pagi2 lg dah iron baju..."
dlm ht aku, "oh damn!!!!!!!" Aku baru teringat yang hari ni hari ahad. pehal aku boleh tersilap hari ni? mungkin sebab cuti lama sangat.....ke sebab aku excited nak g kelas sem ni... *wink wink* Oh, itu tak mungkin. hahaha

2 comments:

miramalek said...

hahaha~~~ hamboiiii~~ bukan maen smangat minah sorang nehhh~~ hehe... ape pn hope taon nie lebih bermakna dr sem2 yg sebelum nie ye... syg zati!!! hehehe

izzati said...

thn ni lebih brmakne???? means???
nk kate thn ni aku planning nk kwen, lum lg rsenye......huhuhuhuhu