Tuesday, 15 November 2011

cinta nervous system...kan comel tu...

ahaksss.... (gelak gewdix dulu)


assalamualaikum dan salam harmoni.... how are you guys...hope hari ni hidup anda tak diselubungi dengan mis...teri...bahkan sentiasa harmoni dan wangi...ihiksss... (*_<)


dalam keadaan diri aku yang sedang nazak dengan lab report yang menimbun, assignment yang bertimbun, show yang mekar merimbun, aku sempat lagi berpoya-poya dengan facebook and blogsss....padahal tak cukup masa ni....minggu depan dah due date untuk assingment-assignment aku yang cantik cun melecun kebabom tu tapi still lagi boleh lepak-lepak gini...ahad ni ada show untuk PENITI tapi still lagi tak hafal lirik lagu..kihkihkih...dah terbiasa hafal last minit... hello pompuan...ko toksah perasan la ada orang nak care sangat pasal ko...dieorang tak amek tau pun la....
ah, lantak!


nah....tengok video bawah ni....



comel tak comel tak?
hahaha...ini adalah assignment group aku for subject animal physiology..bukan saja-saja kami buat video ni... tak ade masa wei nak main-main... 
pape pun best! release sikit stress aku semalam. 
thanks for Dr. Meena...
thanks jugak buat kawan-kawan yang bagi kerjasama.. tak sia-sia usaha kita kan bila dapat tahu presentation kita dapat full marks and ditambah lagi dengan extra marks... 
btw, presentation group-group lain pun best wei....terkekek-kekek kami ketawa sampai nak terkeluar anak tekak bila tengok video-video tu...sound effect yang menarik... uhukssss...

sapa kata student bio tak boleh buat macam ni??? sapa kata budak bio terlalu straight dengan fakta and tak mampu nak produce kan idea-idea yang kritis lagi bernas??? sapa kata budak bio terlalu nerd and tak 'spoting'? ha??? meh sini tunjuk muka kat aku sikit...(bajet garang + tegas...booo zati....booo)

so after this, tukarkan persepsi anda terhadap student biologi macam kami ni ye.... kami memang la bersahabat baik dengan fakta-fakta sains tapi kami tidaklah terlalu taksub seperti pengikut ajaran-ajaran sesat ayah pin...opppssss....dah lama isu ni hilang kan??? ahaksss....jangan mare... ok sambung... kami juga insan biasa yang kadang-kadang bersifat gila-gila...almaklum lah...remaja... aik??? remaja lagi ke??? perasan!

No comments: