Monday, 7 November 2011

~salam aidiladha~

okeh...aku rasa nak marah! (tajuk entry pasal aidiladha tapi tiba-tiba nak marah lak apehal??? nak penyepak?)
bukan apa....mood aku ni masih lagi mood hari raya korban, mood yang sangat-sangat baik + sedih sebab kene tinggalkan mak aku kat kampunng, but then when aku bukak je facebook aku setelah 3 hari bercuti, aku ternampak 4 post kat wall aku yang buat aku malu! yang aku tak suka! yang aku jijik! yang aku memang F**K giler ar!!! pe kejadah bodoh + bangangnya ko nak post gambar-gambar, video-video porno kat wall aku ha???? dalam sesaat darah aku naik sampai ke kepala...memang S**T!!! tanpa malu & segan silunye ko post kat wall aku....


wei!!! x puas lagi nk maki ko ni.... siryess....skali lagi aku kena cam ni, memang ko akan tido lokap la jawabnya.... peringatan keras dari aku; insan yang punya maruah, tak macam ko!


*mood aku sekarang ni sangat-sangat marah...so, if ada sesape nak belanja aku tutti frutti, dialu-alukan...

No comments: