Saturday, 3 December 2011

AKU BUKAN WANITA SEBENAR

Tajuk entry tak leh bla.... actually entry ni berkenaan dengan movie Ombak Rindu yang bukan main sibuk dan hebat lagi diperkatakan di arena hiburan... wah...ayat kemain... tapi.... aku pelik...kenapa aku macam tak excited langsung nak tengok movie tu sedangkan pelakon-pelakonnya aku minat... (eh, minat ke?? boleh tahan minat la jugak kan...kecik hati kak Lisa Surihani nanti) Adakah aku tidak cukup sifat keperempuanan? my girlpren semuanya kemain lagi excited nak tengok movie tu... tapi aku? kenapakah? adakah hormon kewanitaan aku dah berkurangan... oh tidak...statement bunuh diri tu...
apa pun aku sangat tersentuh tengok video klip OST Ombak Rindu.. sedih lagu tu bila kita hayati...liriknya menyentuh hati dan jantung...sampaikan jantungku hampir berlubang kerana itu lagu. apakah???




***weh...nangis pulak ha.... giler sensitip.... ok bai

2 comments:

jelah said...

kalo dh tgk nnt..jgn lupe wt report psl movie tu..hahaha

izzati said...

wah...sy bukan wartawan media...kne tunggu sy jd hebat mengalahkan karam singh walia la kalau gitu kan....huhuhu