Sunday, 26 February 2012

syaitan yang direjam...

Baru minggu pertama sem 6, aku dah berhadapan dengan assignment. Ekotoksikologi... Nice one. Tapi dari semalam cari sumber assignment ni, tetap gak tak jumpa-jumpa... How come? Bukankah segalanya hanya dihujung jari? Memangla...tapi syaitan sekeliling banyak jugak dihujung jari, dihujung akal, dihujung hati... bila aku taip ekotoksikologi, aku teringat facebook... bila dah bukak facebook, baca komen2, balas mesej, stalk wall orang lain (assignment ekotoks tak stat lagi ni), pastu teringat blog... so bukak la blog aku yang berlapuk tak update ni... baca-baca blog-blog orang lain... then sunyi lak rsa so jari pun menaip youtube... konon nak dengar lagu je la kan. then ter'stick' kat lagu 'kupinang kau dengan bismillah'... bila dah dengar lagu, of coz la nak cari trailer cite tu... apakah? begitu hebat penangan si pakcik syaitan...cilakak lu setan! smpai sekarang dah pukul 1 pagi eden masih lagi belom stat buat assignment...

salah syaitan ke salah aku? aku pun konpius...

No comments: