Sunday, 11 March 2012

I love anonymous

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh.....

so far organisma hidup yang datang ke blog aku semakin meningkat dari sehari ke sehari walaupun follower aku tetap tak berganjak. It's ok.. I love the way you are... Encik Stalker... 

paling terbaik organisma hidup ni yang tinggalkan komen membina lagi mantap as anonymous bermulut JALANG. tapi ada je yang anonymous bermulut BAIK... thanks a lot!

Aku terima segala komen yang bernas lagi mantap, valid dan thabit daripada anda. Aku ni kan open minded in all sorts of things. Kutukan dan hinaan lagilah aku nak baca & nak dengar daripada insan yang bergelar anonymous ni...

kbai...

salam sayang yang paling terindah dari aku...

p/s: pasni jangan segan silu untuk meninggalkan komen anda ke blog saya... 

No comments: