Saturday, 21 April 2012

DiVa~ Kau Fikir Kau cantik?

Assalamualaikum.
Semalam aku & the geng ada buat persembahan untuk Dinner Fakulti Sains UPM... Huh! Penat tak habis lagi tapi sangat rajin untuk mengupdate blog. Nah...tengok la picture diva-diva yang fikir diri mereka lawa, tiada tolok bandingnya dengan diva-diva seantero dunia. Ayat mintak tapak kaki lekat kat muka je kan...











Band yang sangat100x the awesomeness... sangat2 minat dengan dieorang ni...sampai dekan Fakulti Sains pun tak lepas pandang dengan dieorang..









Picture-picture ni semuanya random. Jap pakai baju kurung, jap pakai baju biasa kan... Bajet diva sangat aku ni. Bukan apa, masa mula-mula aku pakai baju kurung sebab kena menari untuk persembahan pembukaan, sambut tetamu. Then kena tukar baju sebab nak nyanyi dengan band, macam tak sesuai je nak nyanyi dengan band pakai baju kurung. huhu... Band UPM best! Gitarist & drummer yang sangat2 hebat! I LOIKE! hahaha


Sekian...


No comments: