Saturday, 20 October 2012

Tengok-tengok, pandang-pandang...

Misi hari ini untuk menjadi peneman kak fizah beli baju raya tidak kesampaian. Sebaliknya aku yang bershopping sakan tak hingat dunia umpama anak orang kaya... Damn! Even barang-barang yang aku beli ni memang dalam pencarian tapi aku tak aspect la nak beli dalam masa terdekat ni... Nafsu... nafsu... Ampunkan aku ya Allah kerana tak mampu melawan nafsu brshopping ni... Ada tips x supaya nafsu bershopping ni kurang? Nampak baju tu cantik, aku nak... Nampak kasut tu comel, aku nak... Nampak beg tu menarik, aku nak... Damn la kau ni nafsu! Duit aku kat bank tu dah semakin susut kau tahu? Ada sape2 nak offer kerja partime hari sabtu ahad x?? hehehehehehehehe....


Nampak tak, nampak x??? Entah hape-hape barang yang aku beli, kan? Wet wipes(RM5), t-shirt(RM20), beg(RM30) and blinkers(RM4)!!! hehehe... Oleh kerana aku terasa perbelanjaan aku dah kian merosot, aku mengharapkan dana dari masyarakat sekeliling untuk menderma kepada aku, insan yang hina ini... Sila lah sponsor mana-mana yang patut... Please... Ha???X de? Sob3...Okbai~

2 comments:

vono man said...

ko bajet ko diva ke nk org belanje ko eh.. suruh laki le.. laki ko kan kaya.. hahahhaaa

izzati said...

hoiii! kite ni prmpuan, xnk la jd beban llk.. hehehe