Thursday, 1 November 2012

Mad Markets!

Wah... Aku suka sangat sangat tengok rancangan Mad Markets kat tv9.. Pengacaranya si cantik manis Miss Hanis Zalikha. Tapi agak kecewa sikit bila rancangan ni hanya berlangsung sebanyak 8 episod je. Tak puas tengok Hanis Zalikha bershopping sakan sambil kongsi tips fesyen yang cool! Aku suka fesyen Hanis Zalikha sebab tak over. Kalau tengok dia mix and matchkan pakaian dia, sangat comel. Warna tak over and nampak simple, sesuai untuk semua gadis diluar sana! hehe...

Sepanjang aku tengok Mad Markets ni, instinct aku untuk jadi perempuan sejati membuak-buak. Tak pernah umur aku minat pakai gelang, bila tengok Mad Markets ni tiba-tiba aku tersuka kat gelang tangan. Disebabkan Mad Markets ni la aku simpan mission untuk beli itu dan ini. Dan aku akan pastikan mission aku tercapai. Berusaha untuk cari duit, Zati Mohd! Ada siapa-siapa nak offer aku kerja part time during weekend? hehehe... Offer la, offer la... plishhh~ Komited sangat nak cari duit ni untuk accomplishkan mission aku yang menggunung.. Help me...




No comments: