Wednesday, 6 February 2013

Final year project

It is still in progress. 

Pada petang yang penuh hening ni, aku sorang-sorang duk menangu tunggu minyak pati serai yang kena hydrodistillation (rebus) selama 4 jam. Tiada siapa yang menemani, sekadar hujan lebat yang membasahi bumi, oh... sangat mengharukan. Jadi, dengan hati yang tegar walaupun takut duk kat makmal IBS sorang-sorang sampai lewat petang, aku pun buatlah aktiviti yang agak berfaedah selain mengupdate blog sekarang ni. 

Oppa Jae Suk, Kang Gary and Miss Ji Hyo! Thanks cause u'ollss sudi accompanied me. hehehe
Bersama dengan lunch aku pada jam 4petang.. hahaha.. makanan orang bujang. Malas nak gigih memasak macam-macam sedangkan perut aku sorang je yang nak kena isi.
Essential oil production. Tolonglah keluar dengan comelnya. Mami kamu ni dah penat siang malam untuk buat research tentang kamu. Please be nice k...

Doakanlah yang terbaik untukku. Cita-cita aku sekarang nak jadi saintis muslim. Memang dengar macam tak boleh bla tapi aku sedang laluinya sekarang. Terlalu banyak dugaan yang perlu ditempuh untuk  mengejar cita-cita murni. *Ayat macam dalam novel mintak kasut saiz 8...*

No comments: