Tuesday, 12 March 2013

The Last

Assalamualaikum. 
For this coming Thursday, I'll face the Test 1 which will become the last Test 1 for degree on my life... What the sad T__T
So I decide to get A for this test as it may become the last memory for my first test. That is my misson for now on. But, still the power of laziness is on the top level. 


Thanks to pakcik cokelat cadbury sebab accompanied me during study Limnology topics. Wow! sangat the mengantuk you know, dengan kehujanannya di bumi serdang ni... 

Last but not least, wish me luck!

Wednesday, 6 March 2013

~Kerana Nama~

Assalamualaikum...


Seperti yang tertakluk kepada gambar di atas (oh, tertakluk sangat-ignore eyebag besauuu), dengan adanya baucer buku 1 Malaysia! *jerit macam pak Najib* aku telah membeli novel yang tersebut. ngeh3... Kerana nama penulisnya Zati Mohd, kerana tajuk novelnya ada kene mengena dengan blogger maka aku pun terpanggil untuk membeli. Harap-harap ceritanya tak menghampakan. ihiks... masa baca ni feeling2 diri sendiri gitewww... baru baca 1 chapter hoii! *over acting* Marilah bersama-sama kita mengamalkan budaya membaca. Hahaha..slogan masa sekolah rendah akhirnya berguna jugak. Kbai!