Wednesday, 6 March 2013

~Kerana Nama~

Assalamualaikum...


Seperti yang tertakluk kepada gambar di atas (oh, tertakluk sangat-ignore eyebag besauuu), dengan adanya baucer buku 1 Malaysia! *jerit macam pak Najib* aku telah membeli novel yang tersebut. ngeh3... Kerana nama penulisnya Zati Mohd, kerana tajuk novelnya ada kene mengena dengan blogger maka aku pun terpanggil untuk membeli. Harap-harap ceritanya tak menghampakan. ihiks... masa baca ni feeling2 diri sendiri gitewww... baru baca 1 chapter hoii! *over acting* Marilah bersama-sama kita mengamalkan budaya membaca. Hahaha..slogan masa sekolah rendah akhirnya berguna jugak. Kbai!

2 comments:

cik zaza said...

ok, ke kau author buku tu?

izzati said...

aku x sesuai di pggil novellis. xde idea nk elaborate2 cite bagai...hehe